Germaniyum: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké am:ጀርማኒየም
c (r2.7.3) (bot Mengubah: bs:Germanij)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké am:ጀርማኒየም)
 
[[af:Germanium]]
[[am:ጀርማኒየም]]
[[an:Chermanio]]
[[ar:جرمانيوم]]
625

besutan