Tajikistan: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
Suntingan 212.121.219.1 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning EmausBot
Tidak ada ringkasan suntingan
c (Suntingan 212.121.219.1 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning EmausBot)
|image_flag = Flag of Tajikistan.svg
|image_coat = Coat of arms of Tajikistan.svg
|image_map = Tajikistan in its regionLocationTajikistan.svgpng
|national_motto = —
|national_anthem = [[Surudi milli]]
9

besutan