Basa Latin: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké vep:Latinan kel'
c (bot Menambah: mzn:لاتین)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké vep:Latinan kel')
[[uz:Lotin tili]]
[[vec:Łéngoa latina]]
[[vep:Latinan kel']]
[[vi:Latinh]]
[[vls:Latyn]]
527

besutan