Mesin diesel: Béda antara owahan

127 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+ gambar
c (r2.7.1) (bot Menambah: pnb:ڈیزل انجن)
(+ gambar)
[[Gambar:Dieselmotor vs.jpg|thumb|250px|Salah sawijining mesin Diesel kang digawe déning panjenengané MAN AG ing taun 1906]]
'''Mesin diesel''' iku sajinis [[mesin pambakaran jero]]; luwih spesifik manèh, sawijining [[mesin pemicu komprèsi]], sing [[bahan bakar]]é diurupaké déning [[suhu]] dhuwur/panas [[gas]] sing dikomprèsi, lan dudu nganggo alat liya kayadéné [[busi]]).
 
11.904

besutan