Malawi: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké chy:Malawi
c (r2.7.3) (bot Menambah: ki:Malawi)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké chy:Malawi)
[[ce:Малави]]
[[ceb:Malawi]]
[[chy:Malawi]]
[[ckb:مالاوی]]
[[crh:Malavi]]
3.733

besutan