Tajikistan: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Mengubah: pt:Tajiquistão
c (Suntingan 212.121.219.1 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning EmausBot)
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: pt:Tajiquistão)
[[pnb:تاجکستان]]
[[ps:تاجيکستان]]
[[pt:TadjiquistãoTajiquistão]]
[[qu:Tayiksuyu]]
[[ro:Tadjikistan]]
63.087

besutan