Ngulama: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
typo
c (bot Menambah: kk:Ғұлама Mengubah: zh:烏理瑪)
c (typo)
{{islam}}
'''Ngulama''' utawa '''ulama''' ({{lang-ar| علماء}} ''{{transl|ar|DIN|ʿUlamāʾ }}'' , singulartunggal: {{lang|ar|عالِم}} ''{{transl|ar|DIN|ʿĀlim}}'', "scholar"), also spelt ''ulema'', iku ngarujuk marang golongan cendhekiawan [[Muslim]] utamané ing babagan hukum syariat. Sawetara ngulama ahli ing babagan èlmu [[fiqih]] lan sawetara liyané ahli ing babagan liya kaya [[hadis]] utawa [[tafsir]]. Ing IndonéesiaIndonésia ulama kuwi pemuka agama utawa pamimpin agama sing tugasé ngayomi, nuntun lan mbimbing umat [[Islam]] jroning babagan agama lan masalah sadina-dina sing diperlakaké, saka sisi kaagamaan utawa sosial kamasarakatan.
 
== Delengen uga ==
3.255

besutan