Asem jawa: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké ne:तित्री
c (r2.7.2) (bot Menambah: lv:Tamarinds)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ne:तित्री)
[[ms:Asam jawa]]
[[my:မန်ကျည်း]]
[[ne:तित्री]]
[[nl:Tamarinde]]
[[oc:Tamarind]]
9.872

besutan