1903: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké zea:1903
c (r2.7.2) (bot Menambah: stq:1903)
c (Bot: Nambahaké zea:1903)
[[yi:1903]]
[[yo:1903]]
[[zea:1903]]
[[zh:1903年]]
[[zh-min-nan:1903 nî]]
32.744

besutan