2013: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké scn:2013
c (bot Menambah: zea:2013)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké scn:2013)
[[ru:2013 год]]
[[sah:2013]]
[[scn:2013]]
[[se:2013]]
[[sh:2013]]
9.872

besutan