Bulus: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké nah:Āyotl (deleted)
c (bot Menambah: hy:Կրիա)
c (Bot: Nyingkiraké nah:Āyotl (deleted))
[[mr:कासव]]
[[ms:Penyu]]
[[nah:Āyotl]]
[[nl:Schildpadden]]
[[nn:Skjelpadder]]
32.744

besutan