Alun-alun: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Alun-alun yaiku panggonan rata lan amba sing adate digunakake kanggo acarane para bebrayan. Saben kutha ing tanah Jawi biasane nduwe alun-alun. Adate alun-alun kuwi ditanduri wit [[...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Alun-alun yaiku panggonan rata lan amba sing adate digunakake kanggo acarane para bebrayan. Saben kutha ing tanah Jawi biasane nduwe alun-alun. Adate alun-alun kuwi ditanduri wit [[wringin]] sing kembar. Wringin kembar mau pralambang [[gapura]]. Saben Kraton kados ta Kraton Yogyakarta lan Kraton Surakarta nduwe alun-alun loro, Yaiku alun-alun [[lor]] lan alun-alun [[kidul]].