Wong Uighur: Béda antara owahan

38 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 723039 déning BaratK (Dhiskusi)
(←Mbatalaké revisi 723039 déning BaratK (Dhiskusi))
{{Infobox Ethnic group
|group = Uyghur{{br}} ئۇيغۇر
|image = [[Gambar:Uyghur Adam Tomak.png|250px]]
|image_capiton = Suku bangsa Uyghur
|population = Sekitar 10 juta <ref>[http://www.showchina.org/en/nations/200701/t105538.htm Show China<!-- Bot generated title -->]</ref>
Panganggo anonim