Gunung Karmel: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké oc:Mont Carmèl
c (bot Menambah: hr:Karmel)
c (Bot: Nambahaké oc:Mont Carmèl)
[[nl:Karmelgebergte]]
[[no:Karmelberget]]
[[oc:Mont Carmèl]]
[[pl:Góra Karmel]]
[[pt:Monte Carmelo (Israel)]]
32.744

besutan