2018: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké zea:2018
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké ca:2018)
c (Bot: Nambahaké zea:2018)
[[war:2018]]
[[yo:2018]]
[[zea:2018]]
[[zh:2018年]]
[[zh-min-nan:2018 nî]]
32.744

besutan