Linguistik: Béda antara owahan

238 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
nambahi cabang
(nambahi cabang)
 
Linguistik iku duwé maneka warna cabang, kayata:
* [[Fonetika]]
* [[Fonologi]] utawa [[widyaswara]]
* [[Morfologi]] utawa [[widyatembung]]
* [[Sintaksis]] utawa [[widyaukara]]
* [[Semantik]] utawa [[widyamakna]]
* [[Pragmatika]]
* [[Leksikologi]] dan [[Leksikografi]]
* [[Etimologi]]
* [[Onomastika]] utawa ngelmu babagan jeneng.
* [[Dialek]]tologi
* [[Sosiolinguistika]]
* [[Psikolinguistika]]
* [[Neurolinguistika]]
* [[grafologi]]
 
[[Kategori:basa]]