Linguistik: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(nambahi cabang)
 
Linguistik iku duwé maneka warna cabang, kayata:
* [[FonetikaFonetik]]
* [[Fonologi]] utawa [[widyaswara]]
* [[Morfologi]] utawa [[widyatembung]]