Beijing: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké stq:Peking
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké gn:Pekĩ)
c (Bot: Nambahaké stq:Peking)
[[sr:Пекинг]]
[[srn:Beijing]]
[[stq:Peking]]
[[su:Beijing]]
[[sv:Peking]]
32.744

besutan