Warsawa: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké pa:ਵਾਰਸਾ
c (bot Menambah: xmf:ვარშავა)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké pa:ਵਾਰਸਾ)
[[oc:Varsòvia]]
[[os:Варшавæ]]
[[pa:ਵਾਰਸਾ]]
[[pap:Varsovia]]
[[pdc:Woarschau]]
2.031

besutan