Jago: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké en:Rooster; panggantèn kosmètik
(Kaca énggal: 250px|thumb|Jago kang lagi [[kluruk]] '''Pitik jago''' yaiku sebutan kanggo pitik (''Gallus gallus'') diwasa kang lanang. Dene pitik wad...)
 
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké en:Rooster; panggantèn kosmètik)
* Bisa [[kluruk]]
 
Jago nduweni sifat [[poligami]], yaiku lanang siji kang bisa ngayahi pira-pira babon, nanging ora bisa [[angkrem]]. Nalikane awan, umume pitik jago methangkring ana ing papan kang dhuwur sacerake papanbabon padha angkrem, ngawasake sakiwa tengene lan bakal ngetokake suwara pratandha menawa ana bebaya.
 
[[Kategori:pitikPitik]]
[[Kategori:Manuk]]
 
[[ar:ديك]]
[[arc:ܬܪܢܓܠܐ]]
[[bs:Pijetao]]
[[br:Kilhog]]
[[cvbs:АвтанPijetao]]
[[sn:Jongwe]]
[[co:Ghjaddu]]
[[cv:Автан]]
[[en:Rooster]]
[[eo:Virkoko]]
[[fa:خروس (حیوان)]]
[[fiu-vro:Kikas]]
[[fr:Coq]]
[[ht:Kòk]]
[[hy:Աքաղաղ]]
[[it:Gallo]]
[[sw:Jogoo]]
[[ht:Kòk]]
[[mrj:Ӓптӓн]]
[[lt:Gaidys]]
[[ml:പൂവൻ കോഴി]]
[[mdf:Атякш]]
[[ml:പൂവൻ കോഴി]]
[[mrj:Ӓптӓн]]
[[nl:Haan (kip)]]
[[pcd:Co]]
[[ru:Петух]]
[[scn:Jaddu]]
[[szlsn:KokotJongwe]]
[[sv:Tupp]]
[[sw:Jogoo]]
[[szl:Kokot]]
[[tg:Хурӯс]]
[[udm:Атас]]
[[ur:مرغا]]
[[vi:Gà trống]]
[[fiu-vro:Kikas]]
40.557

besutan