Myanmar: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké am:ምየንማ
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi hi:म्यान्मार)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké am:ምየንማ)
[[af:Mianmar]]
[[als:Myanmar]]
[[am:ምየንማ]]
[[an:Myanmar]]
[[ar:بورما]]
38.419

besutan