Sulawesi: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké el:Σουλαουέζι
c (r2.7.2+) (bot Menambah: pnb:سولاویسی)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké el:Σουλαουέζι)
[[da:Sulawesi]]
[[de:Sulawesi]]
[[el:Σουλαουέζι]]
[[en:Sulawesi]]
[[eo:Sulaveso]]
1.006

besutan