Guatémala: Béda antara owahan

138 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Guatemala''' yaiku salah sawijining [[negara]] ing [[Amerika Tengah]]. Ibu kuthané yaiku Guatemala.<ref>[http://syadiashare.com/nama-ibukota-negara-di-dunia.html Nama Ibukota Negara di Dunia]</ref> Negara iki nduwé pedunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².
 
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
{{geo-stub}}
1.502

besutan