Myanmar: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké bxr:Мьянмар
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké am:ምየንማ)
c (Bot: Nambahaké bxr:Мьянмар)
[[bs:Mijanmar]]
[[bug:Myanmar]]
[[bxr:Мьянмар]]
[[ca:Myanmar]]
[[ce:Мьянма]]
32.744

besutan