Bhutan: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké bxr:Бутан
c (r2.7.1) (bot Menambah: as:ভূটান)
c (Bot: Nambahaké bxr:Бутан)
[[br:Bhoutan]]
[[bs:Butan (država)]]
[[bxr:Бутан]]
[[ca:Bhutan]]
[[ce:Бутан]]
32.744

besutan