Oman: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké bxr:Оман
c (r2.7.2) (bot Menambah: tk:Oman)
c (Bot: Nambahaké bxr:Оман)
[[bs:Oman]]
[[bug:Oman]]
[[bxr:Оман]]
[[ca:Oman]]
[[ce:Оман]]
32.744

besutan