Brunéi Darussalam: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké bxr:Бруней
c (r2.7.2) (bot Menambah: ki:Brunei)
c (Bot: Nambahaké bxr:Бруней)
[[bs:Brunej]]
[[bug:Brunei Darussalam]]
[[bxr:Бруней]]
[[ca:Brunei]]
[[ce:Бруней]]
32.744

besutan