Candra: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|30 November 2012}}
[['''Candra]]''' yaiku unen-unen kang gumathok kanggo nyandra ''perangane awak'', [[solah bawa]], lan [[kaanan]], adhapur ''pepindhan''
 
==Candra Peranganing Awak==
5.490

besutan