Parembugan Naraguna:JV05 Nikken Derek: Béda antara owahan

 
==UNDANGAN PELATIHAN & SOSIALISASI PERATURAN PAPAT LIMPAD 2012==
Kasuwun rawuhuipun Peserta Papat Limpad 2012 saking [[Kategori:Panganggo peserta pelatihan kompetisi Papat Limpad 2012 saka Universitas Negeri Semarang|Unnes]] ing acara Pelatihan & Sosialisasi Peraturan Papat Limpad 2012 ing:
 
*Dinten/tanggal: Setu/ 15 September 2012
5.490

besutan