Kacamatan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Kecamatan''' iku sawijining [[wilayah administratif pemerentahan]] ing [[Indonesia]] sing dipimpin dening [[Camat]]. Wilayah administratif kecamatan iku dadi perangan [[kabupaten]] utawa [[kutha]]. Dadi isa dianggep perangkat kabupaten utawa kutha lan sacara hirarki ana neng isore kabupaten utawa kutha.
 
Kecamatan dipimpin dening [[camat]] lan wilayahewilayahé ketata saking [[kelurahan]]-kelurahan lan utawa [[desa]]-desa.
 
==Liyane==