Zona wektu: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké or:ସମୟ ମଣ୍ଡଳ
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké gn:Yvy Árapehẽ)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké or:ସମୟ ମଣ୍ଡଳ)
[[nov:Tempe-sone]]
[[oc:Fus orari]]
[[or:ସମୟ ମଣ୍ଡଳ]]
[[pap:Zona di tempu]]
[[pih:Tiemsoen]]
40.678

besutan