Naskah: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ {{inuseuntil|5 Desember 2012}}
(Kaca énggal: '''Naskah''' yaiku salah sijine objek kajian filologi. Naskah iku nduweni arti kang beda - beda. Kayadene: 1. KBBI Naskah yaiku: # karangan kang iseh ditulis nganggo tangan # ...)
 
(+ {{inuseuntil|5 Desember 2012}})
{{inuseuntil|5 Desember 2012}}
'''Naskah''' yaiku salah sijine objek kajian [[filologi]]. Naskah iku nduweni arti kang beda - beda.
Kayadene:
11.904

besutan