Kembang kertas: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (bot Menambah: id:Kembang kertas)
}}
 
'''Kembang kertas''' utawa kang pupulerpopuler kanthi jeneng '''bugenvil''' ({{pron-en|ˌbuːɡɨnˈvɪliə}}<ref>''Sunset Western Garden Book,'' 1995:606–607</ref>cf. ''bougainville''; jeneng elmiah: ''Bougainvillea'', utamane ''B. glabra'') yaiku salah sawijining tanduran hias kang populer. Warna kembang bugenvil kang apik lan maneka warna lan gampang anggone ngopeni ndadekake kembang kertas disenengi banget karo penggemar tanduran kembang. Sakliyane iku, bugenvil uga gampang anggone ngopeni.<ref name="internet1"> {{id}}[http://www.tabloidnova.com/Nova/Griya/Taman/Daya-Pikat-Bunga-Bugenvil Daya Pikat Bunga Bugenvil]</ref>
 
Kembang bugenvil asale saka Brazilia, Amerika Selatan. Ahli Botani perancis kang nemoake kembang bugenvil ing dhaerah asale.
586

besutan