Vertical Limit: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Robot: Perubahan kosmetika)
[[Gambar:chris_o_donnell.jpg|thumb|180px]|Salah satunggalipun aktor Vertical Limit]]
 
'''Vertical Limit''' inggih punika salah satunggalipun film [[box office]]. Film punika nyriosakennyariosaken lelampahanipun tim ingkang ndakimunggah gunung, kang nyobi nakluakaken [[gunung]] ingkang paling ganas.
== Aktor Lan Aktris ==
# [[Chris O'Donnel]] kang dados Peter Garret
# Lan Sapenunggale
== Alur Crita ==
[[Film]] punika nyriosakennyariosaken lelampahanipun Peter Garret ingkang dipunperanaken dening [[Chris O'Donnel]] kang nglajengaken usahaupaya panylametan ing [[K2]], inggih punika salah satunggalipun puncak gunung kang paling nginggil nomor kalih ing donya. Peter Garret punika badhe nylametaken adikipun piyambak, Annie ingkang dipunperanaken dening [[Robin Tunney]] lan tim sapanunggalipun kang dipunperanaken dening [[Bill Paxton]] lan [[Nicholas Lea]].
Setahun sakderengipun, Peter Garret lan Annie kang kakang adik punika ngalami kacilakan pendakian ingkang nrenyuhaken.
Peter Garret kapeksa ngethok tali ingkang kaiket ing sabuk bapakipun, Royce kangge nylametaken adikipun Annie sinaosa toh-tohanipun nyawa.<ref>{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/televisi/vertical-limit-kisah-perjalan-tim-pendakian-7c0gy4j.html www.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 6 Agustus 2011)</ref>
[[it:Vertical Limit]]
[[ja:バーティカル・リミット]]
[[jv:Vertical Limit]]
[[pt:Limite Vertical]]
[[ru:Вертикальный предел]]
317

besutan