Bagdad: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ilo:Baghdad
c (r2.7.2+) (bot Menambah: mzn:بقداتی)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ilo:Baghdad)
[[id:Bagdad]]
[[ie:Bagdad]]
[[ilo:Baghdad]]
[[io:Bagdad]]
[[is:Bagdad]]
62.379

besutan