Singa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (bot Menambah: jbo:cinfo)
}}
 
'''Singa''' ([[basa Sansekreta|Sansekreta]]: ''Siṃha'') punika sato ingkang kagolong kulawargi ''[[Felidae]]'' utawi jinis [[kucing]]. Ing [[basa Latin]] singa dipunwastani ''Panthera leo''. Singa gesangipun wonten kelompok. Biasanipun kasusun saking satunggal singa jaler mawi kathah singa èstri. Kelompok puniki banjur njagi teritoriumipun. Abotipun kirang langkung antawis 180 ngantos 250 [[kilogram]]. Umuripun antawis 10 ngantos 15 taun ing alas. AngingAnanging menawi dipunopèni saged ngantos 20 taun.
 
== Habitat singa ==
29

besutan