Naskah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ Patroli (typo inuseuntil)
(+ {{inuseuntil|5 Desember 2012}})
(+ Patroli (typo inuseuntil))
{{inuseuntil|528 DesemberFebruari 20122013}}
'''Naskah''' yaiku salah sijine objek kajian [[filologi]]. Naskah iku nduweni arti kang beda - beda.
Kayadene:
11.904

besutan