Nukléus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+ Patroli (typo inuseuntil)
(+ {{inuseuntil|5 Desember 2012}})
(+ Patroli (typo inuseuntil))
{{inuseuntil|528 DesemberFebruari 20122013}}
'''Nukleus''' utawa [[inti sel]] yaiku bagean sing ana ing tengahe sel, diubengi dening [[sitoplasma]], lan duweni bentuk bunder (ora teratur).
11.904

besutan