Ayodhya: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(typo)
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Ayodhya''' ([[Basa Hindi|Hindi]]: अयोध्या, [[Bahasa Urdu|Urdu]]: ایودھیا ; ''Ayodhyā'' {{audio|Ayodhya.ogg|dengarkan}} ) iku salah siji kutha kuna ing [[India]], mbiyèn ibukota [[Awadh]], ing distrik [[Faizabad]] ing [[Uttar Pradesh]]. Ing crita [[Ramayana]] lan [[Mahabharata]], Ayodhya iku kutha suci agama [[Hindu]].