Pengantèn: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}'''Pengantén''' iku sepasang [[wong]] (pengantén putri lan pengantén kakung) ing acara penganténan sing wis nglakoni upacara [[ijab kabul]] lan sah dadi pasangan suami istri miturut hukum [[agama]]. Pengantén utawa mantén iku uga biasa diarani raja sedina merga ing [[dina]] [[pawiwahan]], pasangan iku disandingaké ing [[singgasana]] utawa [[pelaminan]] sing disediaké kusus uga dihiasi kusus. Pasangan pengantén uga diladéni kusus déning kaluwargané dhéwé-dhéwé uga ngagem [[rasukan]] kusus kaya pasangan [[raja]] lan [[permaisuri]].
 
==Rasukan pengantén==
5.490

besutan