Beksa maengket: Béda antara owahan

724 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Beksa Maengket''' ingguh punika beksan tradisional tiyang Minahasa. Beksan punika sampun wonten wiwit zaman dhisek kanthi dinten punika beksan kasebut tasih ngrembaka lan dip...
(Kaca énggal: '''Beksa Maengket''' ingguh punika beksan tradisional tiyang Minahasa. Beksan punika sampun wonten wiwit zaman dhisek kanthi dinten punika beksan kasebut tasih ngrembaka lan dip...)
(Ora ana béda)
43

besutan