Cho Oyu: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Cho Oyu''' utawi gunung RangeCho Oyu ingkang tegesipun 'Dewi Turqoise" misuwur kanthi gunung ingkang paling inggil urutan kapiung enem wonten ing donya. Papanipun manggen wonten...)
 
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
 
'''Cho Oyu''' utawi gunung RangeCho Oyu ingkang tegesipun 'Dewi Turqoise" misuwur kanthi gunung ingkang paling inggil urutan kapiung enem wonten ing donya. Papanipun manggen wonten ing sisih kilen saking gunung ingkang paling inggil wonten ing Donya [[Everest]]kaliyan [[Lhotse]], kaping sekawan urutan inggilipun wonten ing tlatah [[Khgumbu]] [[Nepal]] sisih wetan perbatasan [[Tibet]]. Its inggih menika setunggalpuncak ingkang inggi.