Cho Oyu: Béda antara owahan

68 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
[[Gambar:ChoOyu-fromGokyo.jpg|250px|thumb|Kendahan Gunung Cho Oyu]]
'''Cho Oyu''' utawi gunung RangeCho Oyu ingkang tegesipun 'Dewi Turqoise" misuwur kanthi gunung ingkang paling inggil urutan kapiung enem wonten ing donya. Papanipun manggen wonten ing sisih kilen saking gunung ingkang paling inggil wonten ing Donya [[Everest]]kaliyan [[Lhotse]], kaping sekawan urutan inggilipun wonten ing tlatah [[Khgumbu]] [[Nepal]] sisih wetan perbatasan [[Tibet]]. Its inggih menika setunggalpuncak ingkang inggi.