Asèt: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Aktiva''' Aktiva (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber ekonomi ingkang dikagemi perusahaan sing biasane diwujudake kelebu bentuk arta.)
 
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Aktiva'''
Aktiva (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber ekonomi ingkang dikagemi perusahaan sing biasane diwujudake kelebu bentuk arta.