Kutha Surakarta: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké el:Σουρακάρτα; panggantèn kosmètik
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké el:Σουρακάρτα; panggantèn kosmètik)
|  - '''Kapadhetan''' || 12.998,97/km²
|-
| '''Suku bangsa || [[wong Jawa|Jawa]], [[bangsa Cina|Tionghoa]], [[Arab|Arab]]
|-
| '''Basa''' || [[basa Jawa|Jawa]], [[Basa Indonésia|Indonésia]]
[[ca:Surakarta]]
[[de:Surakarta]]
[[el:Σουρακάρτα]]
[[en:Surakarta]]
[[eo:Surakarta]]
37.770

besutan