Kaligrafi: Béda antara owahan

57 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nambahaké eu:Kaligrafia)
Tidak ada ringkasan suntingan
*[[Lempung]]
*[[Watu]]
*alat kristek nganggo [[benang]]
[[Gambar:Tugra Mahmuds II.gif|thumb|right| Kaligarfi Islam (animasi) ]]
 
{{seni-stub}}
 
[[Kategori:Karya Seni]]
[[Kategori:Seni rupa]]
[[Kategori:Seni rupa Islam]]
93

besutan