Migrasi: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
==='''MIGRASI'''===
Migrasi yaiku pindhahing warga ing papan panggénan sing béda kanthi ngléwati batas administrasi, kanggo urip sedhélok utawa selawasé. Migrasi isa dibédaké dadi loro yaiku migrasi lokal utawa nasional lan migrasi internasional.<ref> Sanusi Fatah.Ilmu Pengetahuan Sosial untuk SMP/Mts Kelas VIII, 2008, kaca 53.Jenis - jenis Migrasi.</ref>