Gunungan Kutug/Bromo: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(Kaca énggal: {{inuseuntil|11 Maret 2013}} '''Gunungan Kutug/Bromo''' inggih punika salah satunggaling gunungan ingkang dipunmedalaken nalika wonten upacara Garebeg mulud, Grebeg Sawal, ...)
 
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|1128 Maretpebruari 2013}}
 
'''Gunungan Kutug/Bromo''' inggih punika salah satunggaling gunungan ingkang dipunmedalaken nalika wonten upacara [[Garebeg mulud]], [[Grebeg Sawal]], ugi [[Garebeg Besar]]. Dipunwastani gunungan kutug awit saking tembung basa Jawa ''kutug'' ingkang tegesipun ''medalaken asep''. Ugi saking tembung basa Jawa ''bromo'' ingkang tegesipun ''mawa'' utawi ''geni''.