Tumpeng Megana: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
(Kaca énggal: {{inuseuntil|11 Maret 2013}} '''Tumpeng Megana''' inggih punika salah satunggaling jinis sesajen ingkang awujud tumpeng (sekul pethak ingkang dipundamel kados gunungan) saha kapaca...)
 
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|1128 Maretpebruari 2013}}
 
'''Tumpeng Megana''' inggih punika salah satunggaling jinis sesajen ingkang awujud tumpeng (sekul pethak ingkang dipundamel kados gunungan) saha kapacak kacang ingkang sampun dipunmagsak. Kacang kala wau dipun tata mlingker dumugi pucuking tumpeng. Wonten ing pucuk tumpeng kapacak brambang saha lombok abrit ingkang kekalihipun dipunsunduki dados setunggal ngangge biting. Wonten ing sisih tengen saha kering tumpeng kapacak janganan saha lawuh ingkang sampun dipunmagsak.<br />