Nabi: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
c
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
[[Nabi]] inggih menika manungsa pilihaning Gusti ingkang pikantuk wahyu ananging boten kedah dipun sebaraken déning piyantun sanés, namung kangge piyambakipun kemawon